Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bino Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

Οι τιμές χάλυβα έχουν τριπλασιαστεί. Η Τράπεζα της Αμερικής ηχεί το συναγερμό

May 6, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι τιμές χάλυβα έχουν τριπλασιαστεί. Η Τράπεζα της Αμερικής ηχεί το συναγερμό

Νέα Υόρκη (επιχείρηση CNN)--Μια φυσαλίδα θα μπορούσε στα αποθέματα χάλυβα.

 

Η πανδημία έφερε την αμερικανική χαλυβουργία στα γόνατά της την περασμένη άνοιξη, που αναγκάζει τους κατασκευαστές για να διακόψει την παραγωγή δεδομένου ότι αγωνίστηκαν να επιζήσουν της imploding οικονομίας. Αλλά καθώς η αποκατάσταση πήρε εν εξελίξει, οι μύλοι ήταν αργοί να επαναλάβουν την παραγωγή, και αυτός δημιούργησε μια ογκώδη έλλειψη χάλυβα. Αυτό οδηγεί στις συνεχώς αυξανόμενες τιμές όλων των προϊόντων χάλυβα. όπως τα ανταλλακτικά εκσκαφέων και εκσακαφέων.

 

Τώρα, η επαναλειτουργία της οικονομίας οδηγεί έναν βραχίονα χάλυβα τόσο ισχυρό που μερικοί είναι πεπεισμένοι ότι θα τελειώσει κλαμένο.

 

«Αυτό πρόκειται να είναι βραχύβιο. Είναι πολύ αρμόζον να κληθεί αυτό φυσαλίδα,» τους βυρσοδέψες Timna αναλυτών Τράπεζας της Αμερικής που λέονται την επιχείρηση CNN, που χρησιμοποιεί την «β-λέξη» που οι αναλυτές δικαιοσύνης από σημαντικές τράπεζες αποφεύγουν χαρακτηριστικά.

 

Μετά από να φτάσουν έξω περίπου $460 πέρυσι, οι τιμές χάλυβα hot-rolled σπειρών αμερικανικής συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων κάθονται τώρα περίπου σε $1.500 έναν τόνο, ένα υψηλότερο σημείο τιμής που είναι σχεδόν τριπλό ο είκοσι ετών μέσος όρος.

Τα αποθέματα χάλυβα είναι στην πυρκαγιά. Ο αμερικανικός χάλυβας (X), που συνέτριψε σε ένα αρχείο χαμηλό τον περασμένο Μάρτιο ανάμεσα στους φόβους πτώχευσης, έχει ανεβάσει στα ύψη 200% σε ακριβώς 12 μήνες. Η Nucor (NUE) έχει καρφώσει 76% φέτος μόνο.

 

Ενώ «η έλλειψη και ο πανικός» ανυψώνουν τις τιμές και τα αποθέματα χάλυβα σήμερα, οι βυρσοδέψες πρόβλεψαν μια επίπονη αντιστροφή όπως ο ανεφοδιασμός προφθάνει αυτό που περιέγραψε ως μη εντυπωσιακή απαίτηση.

 

«Αναμένουμε ότι αυτό θα διορθώσει — και συχνά όταν διορθώνει, πέρα-διορθώνει,» εν λόγω βυρσοδέψες, ένας παλαίμαχος δύο-δεκαετίας της βιομηχανίας μετάλλων που μια έκθεση την προηγούμενη εβδομάδα «τα αποθέματα χάλυβα σε μια φυσαλίδα.»

 

Η έλλειψη χάλυβα ανυψώνει τα αποθέματα

Τα κύρια αποθέματα χάλυβα έχουν συναθροίσει πέντε φορές περισσότερο από το S&P 500 από την αρχή του έτους.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι τιμές χάλυβα έχουν τριπλασιαστεί. Η Τράπεζα της Αμερικής ηχεί το συναγερμό  0

 

 

“Λίγο frothy”

Το Phil Gibbs, διευθυντής της έρευνας δικαιοσύνης μετάλλων στις κεφαλαιαγορές KeyBanc, συμφώνησε ότι οι τιμές χάλυβα είναι σε μη αποδεκτά επίπεδα.

 

«Αυτό θα ήταν όπως το πετρέλαιο $170-α-βαρελιών. Σε κάποιο βαθμό, οι άνθρωποι θα πουν, “Φ αυτό, δεν πρόκειται να οδηγήσω, θα πάρω το λεωφορείο, “» Gibbs επιχείρηση CNN. «Η διόρθωση θα είναι πολύ έντονη. Είναι ακριβώς ένα θέμα για όταν και το πώς συμβαίνει.»

 

Το Gibbs είπε ότι είναι «περισσότερος βέβαιος η τιμή χάλυβα είναι σε μια φυσαλίδα,» παρά τα αποθέματα εκείνου του χάλυβα οι ίδιοι είναι σε μια φυσαλίδα.

 

Ο βόμβος φυσαλίδων χάλυβα είναι ακριβώς η πιό πρόσφατη συζήτηση για την ικανότητα υποστήριξης να βουίξει τις τσέπες της αγοράς σε αυτήν την εποχή των στο κατώτατο σημείο επιτοκίων. Το Bitcoin, το ethereum, dogecoin και άλλα cryptocurrencies είναι στην πυρκαγιά. GameStop (GME), AMC (AMC) και τα συντροφικά reddit-τροφοδοτημένα με καύσιμα αποθέματά τους που ανέρχονται στα ύψη νωρίτερα αυτό το χρόνο. Και οι επιχειρήσεις κενός-ελέγχου, μερικές που υποστηρίζονται από τις προσωπικότητες, αυξάνουν gobs των χρημάτων.

 

Ακόμη και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ πρόεδρος Jerome Powell έχει αναγνωρίσει τον κίνδυνο overspeculation.

«Βλέπετε τα πράγματα στις κεφαλαιαγορές που είναι λίγο frothy,» Powell που λέεται κατά τη διάρκεια της της προηγούμενης εβδομάδας συνέντευξης τύπου. «Αυτό είναι ένα γεγονός. Δεν θα πω ότι δεν έχει καμία σχέση με τη νομισματική πολιτική, αλλά και έχει ένα τρομερό ποσό που κάνει με τον εμβολιασμό και την επαναλειτουργία της οικονομίας.»

 

Ακόμα μια έλλειψη ως οικονομία ανοίγει πάλι

Ο χάλυβας είναι ακριβώς η πιό πρόσφατη έλλειψη για να χτυπήσει τη αμερικανική οικονομία όπως ανακτεί από μια πανδημία που ανακατωμένες αλυσίδες εφοδιασμού και πυροδοτώς αιχμηρές μετατοπίσεις σε ζήτηση.

 

Όλα από τα τσιπ υπολογιστή και η ξυλεία στους οδηγούς φορτηγού χλωρίου και βυτιοφόρων είναι στο σύντομο ανεφοδιασμό. Οι κατασκευαστές, τα εστιατόρια και οι άλλες επιχειρήσεις είναι επίσης απελπισμένοι για τους εργαζομένους.

 

Εν τω μεταξύ, η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας προειδοποίησε αυτή την εβδομάδα ότι δεν υπάρχει αρκετός χαλκός, λίθιο και άλλα ακατέργαστα γήινα μεταλλεύματα διαθέσιμοι για να κάνει τις σφαιρικές φιλοδοξίες καθαρής ενέργειας μια πραγματικότητα. Ο κόσμος διακινδυνεύει «έξω του χαλκού,» στρατηγικοί Τράπεζας της Αμερικής που λέονται σε μια πρόσφατη σημείωση στους πελάτες.

 

Σαν την ξυλεία, η χαλυβουργία πιάστηκε από τη φρουρά από τη γρήγορη αποκατάσταση σε ζήτηση που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι — ειδικά στη αυτοκινητοβιομηχανία.

 

«Ξαφνικά οι άνθρωποι αγόραζαν τα μέρη των αυτοκινήτων,» εν λόγω βυρσοδέψες, ο αναλυτής Τράπεζας της Αμερικής.

Και πήρε το χρόνο για τους μύλους χάλυβα γήρανσης της Αμερικής να επαναληφθεί η παραγωγή που είχαν κόψει αισθητά στην αρχή της πανδημίας. Οι κατάλογοι χάλυβα συρρικνώθηκαν γρήγορα και τις αποστολές καθυστέρησαν, ακριβώς όπως οι αγοραστές χάλυβα άρχισαν περισσότερο από συνηθισμένος.

 

“Μέγιστες” τιμές;

Οι καλές ειδήσεις, για τους αγοραστές χάλυβα τουλάχιστον, είναι ότι οι αναλυτές λένε ότι όλη η ικανότητα παραγωγής αμερικανικού χάλυβα που τεμπελιάστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχει επιστρέψει.

 

Γίαυτό οι βυρσοδέψες είπαν ότι είναι πολύ βέβαια η έλλειψη θα τελειώσει σύντομα, αναγκάζοντας τις τιμές χάλυβα για να καταρρεύσει. Η ιστορία δείχνει ότι τα αποθέματα χάλυβα «τείνουν να οξύνουν» έναν μήνα ή έτσι πριν από τις τιμές χάλυβα, οι βυρσοδέψες έγραψαν στην έκθεσή της.

 

Είπε ότι ο αμερικανικός χάλυβας είναι ιδίως τρωτός σε μια μείωση προϊόντων επειδή έχει το περισσότερο ποσό χρέους και της μέγιστης ανάγκης να ξοδεψει για να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του.

 

Αλλά για τώρα, τα αποθέματα χάλυβα μπορούν να συνεχίσουν να φαίνονται ελκυστικά στους επενδυτές επειδή η βιομηχανία είναι νομισματικά χρήματα αυτή τη στιγμή. Ο βορειοαμερικανικός επίπεδος τομέας του χάλυβα αναμένεται για να παραγάγει τις αποδοχές αρχείων το 2021, σύμφωνα με Citigroup.

 

Οι «τρέχουσες τιμές χάλυβα είναι μέγιστες (ή κοντά σε το)… και θα διορθώσουν αισθητά χαμηλότερα σε κάποιο βαθμό,» η χάραξη του Αλεξάνδρου αναλυτών Citi έγραψε σε μια σημείωση στην Τετάρτη πελατών. «Το τρέχον σενάριο παρουσιάζει στους επενδυτές με το κλασικό μέγιστο δίλημμα αποδοχών.»

 

Η χάραξη προειδοποίησε αν και τα αποθέματα εκείνου του χάλυβα δεν μπορούν να δραπετεύσουν μια μείωση προϊόντων. «Μπορούμε να υπενθυμίσουμε ακριβώς μηά παραδείγματα όπου η δικαιοσύνη χάλυβα έχει ανεβά κατά τη διάρκεια των διορθώσεων τιμών μετάλλων 25%+,» αυτός γράψαμε.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

Αυτό το άρθρο διαβιβάζεται από την ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ CNN.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας