Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bino Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call
Γραμμή Παραγωγής
 • Κατεργασία της γραμμής
 • Αυτόματο επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο της Γερμανίας KUKA
 • Εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών
 • Γραμμή ζωγραφικής ψεκασμού
 • Αυτόματο ρομπότ συγκόλλησης

 

YINTAI έχει κάνει μια βαριά επένδυση στην εισαγωγή CNC, των πλήρης-αυτόματων τόρνων ψηφιακού ελέγχου και άλλου προηγμένου κόσμος-οδηγώντας εξοπλισμού για να εξασφαλίσει ανώτερη ποιότητα.

 

Το αυτόματο επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο της Γερμανίας KUKA, τα hmc-500 και το επεξεργαμένος κέντρο VMC850 ήταν οργάνωση για την κατεργασία των κυλίνδρων διαδρομής, των κυλίνδρων μεταφορέων, των τμημάτων, της σύνδεσης κ.λπ. διαδρομής. Το αυτόματο ρομπότ συγκόλλησης τέσσερα που είναι η πιό προηγμένοη στην Κίνα εισήχθη από την Ιαπωνία Panasonic για την ένωση των προϊόντων μας. Έξι αυτόματες γραμμές θερμικής επεξεργασίας φούρνων ζωνών πλέγματος εξοπλίστηκαν για τη θερμική επεξεργασία για να εξασφαλίσουν τα προϊόντα ότι μας έχουν τη σωστή σκληρότητα.

 

Επιπλέον, έχουμε τις πολλαπλάσιες γραμμές σφυρηλατημένων κομματιών συμπεριλαμβανομένων δύο καυτών γραμμών σφυρηλατημένων κομματιών κύβων που παράγοντας τα τμήματα, η διαδρομή συνδέει, δακτύλιοι διαδρομής, κοχύλια κυλίνδρων διαδρομής και ούτω καθεξής.

 

Η γραμμή ζωγραφικής μας είναι εξοπλισμένη με ένα αυτοματοποιημένο και με τη βοήθεια υπολογιστή ψεκάζοντας σύστημα που μπορεί να ελέγξει το πάχος του χρώματος στο επίπεδο χιλ. μικροϋπολογιστών και να παρέχει τους διαφορετικούς τύπους επιφανειών ερμηνείας.

 

Η ποιότητα είναι η ζωή της επιχείρησής μας, έχουμε προωθήσει τις μηχανές επιθεώρησης για να σιγουρευτούμε τον υψηλό - ποιότητα των προϊόντων μας, όπως η τρισδιάστατη μηχανών, έντασης και torsion ανίχνευσης μηχανή επιθεώρησης, μηχανή ανίχνευσης ρωγμών, CMM μηχανές, οι μηχανές Microscoping, η συσκευή ανάλυσης διαγραμμάτων φάσης, το φασματόμετρο κ.λπ.

 

OEM / ODM
 • Πιό μη απασχόλησης δομή
 • Σχέδιο συνδέσεων διαδρομής

 

Παρέχουμε τον επί παραγγελία cOem ή τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, και επιθυμούμε να κάνουμε τα νέα προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις διάφορες ανάγκες των πελατών μας.

 

Πρέπει ακριβώς να μας στείλετε τα σχέδια ή τα δείγματά σας και να μας πείτε τις ειδικές απαιτήσεις σας, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα υπερβούν τις προσδοκίες σας.

 

Ε & Α
 • Πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας
 • ΚΤΉΡΙΟ Ε&Α
 • ΟΜΆΔΑ Ε & Α
 • Δομή κυλίνδρων διαδρομής
 • Σχέδιο προϊόντων
 

Η ομάδα Ε&Α αποτελείται από τους διάσημους μηχανικούς, και στις προσπάθειες τους YINTAI έχει 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με τη σύνδεση διαδρομής, ο κύλινδρος διαδρομής, το παπούτσι διαδρομής, ο ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης και ο αλυσσοτροχός, αυτοί είναι ο μάρτυρας της δύναμής μας. Το εργαστήριο Ε&Α είναι εξοπλισμένο με τους διάφορους ελεγκτές για τις μηχανικές ιδιότητες της πρώτης ύλης και των τελειωμένων αγαθών, όπως η τρισδιάστατη μηχανών, έντασης και torsion ανίχνευσης μηχανή επιθεώρησης, μηχανή ανίχνευσης ρωγμών, CMM μηχανές, οι μηχανές Microscoping, η συσκευή ανάλυσης διαγραμμάτων φάσης, το φασματόμετρο κ.λπ. Όλοι αυτοί οι ελεγκτές είναι η εγγύηση ότι παρέχουμε τα καλά προϊόντα ποιότητας για τους πελάτες μας.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας