Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bino Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

Πώς να διατηρήσει τα ΜΕΡΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΓΕΊΩΣΉΣ σας;

September 5, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να διατηρήσει τα ΜΕΡΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΓΕΊΩΣΉΣ σας;

Τα μέρη συστημάτων προσγείωσης έχουν μια τεράστια επίδραση στην απόδοση εργασίας και την απόδοση περπατήματος των εκσκαφέων. Η συντήρηση είναι ένα κλειδί στην ταχύτητα περπατήματος του εκσκαφέα. Πώς να διατηρήσει τα «μέρη συστημάτων προσγείωσής σας»; Υπάρχουν μερικές άκρες όπως επόμενοι.

 

1. Ο κύλινδρος μεταφορέων είναι επάνω από το πλαίσιο διαδρομής. Η λειτουργία είναι να φερθεί και να κρατηθεί η διαδρομή σε μια ευθεία γραμμή. Εάν ο κύλινδρος μεταφορέων να έχε μια διακοπή, η σύνδεση διαδρομής δεν θα λειτουργήσει κατάλληλα. Ο κύλινδρος μεταφορέων είναι προστιθέμενο λαδώνοντας πετρέλαιο αμέσως. Εάν οι διαρροές πετρελαίου εμφανιστούν, θα πρέπει να αντικαταστήσετε αυτό το μέρος. Επομένως, πρέπει να κρατήσετε το πλαίσιο διαδρομής καθαρό. Μην αφήστε τη συσσώρευση του ρύπου και του αμμοχάλικου να παρακωλύσει την εργασία του.

 

2. Ο μπροστινός ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης είναι στο μέτωπο του πλαισίου διαδρομής. Η λειτουργία είναι στο στήριγμα η διαδρομή επάνω και καθοδηγεί τη διαδρομή που τυλίγει σωστά. Εκτός αυτού, ο μπροστινοί ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης και το διαγραμμιστής διαδρομής λειτουργούν μαζί για να διατηρήσουν έναν ορισμένο βαθμό έντασης στη διαδρομή. Έτσι κατά τη διάρκεια να απασχοληθεί και του περπατήματος, πρέπει συντήρηση να αντιμετωπίσει στον ενδιάμεσο τροχό μετάδοσης κίνισης που τρέχει μπροστά, ο οποίος μπορεί να αποφύγει την ένδυση της διαδρομής. Εν τω μεταξύ, το διαγραμμιστής διαδρομής μπορεί να μειώσει τη δόνηση και το σκόρπισμα της διαδρομής κατά τη διάρκεια του περπατήματος.

 

3. Ο αλυσσοτροχός είναι στο πίσω μέρος του πλαισίου διαδρομής. Επειδή καθορίζεται στο πλαίσιο διαδρομής, δεν έχει καμία λειτουργία απορρόφησης κλονισμού. Εάν ο αλυσσοτροχός προωθήσει, όχι μόνο θα προκαλέσει την ανώμαλη ένδυση του αλυσσοτροχού και της διαδρομής, αλλά και θα έχει τα δυσμενή αποτελέσματα στο πλαίσιο διαδρομής. Το πλαίσιο διαδρομής μπορεί να έχει νωρίς να ραγίσει.

 

4. Κατά τη διάρκεια της εργασίας, ο κύλινδρος διαδρομής δεν μπορεί να βυθιστεί στη λάσπη για πολύ καιρό. Μετά από να εργαστεί, πρέπει να υποστηρίξει τη διαδρομή σε μια πλευρά. Κατόπιν, η μηχανή περπατήματος για να ξεφορτωθείτε το ρύπο και το αμμοχάλικο. Το χειμώνα, εάν ακολουθήσει η συντήρηση τον κύλινδρο ξηρός επειδή υπάρχει μια επιπλέουσα σφραγίδα μεταξύ του εξωτερικού κυλίνδρου του κυλίνδρου διαδρομής και του άξονα. Εάν υπάρχει νερό, θα παγώσει τη νύχτα. Όταν ο εκσκαφέας περπατά τη επόμενη μέρα, η επιπλέουσα σφραγίδα είναι σε επαφή με τον πάγο για να προκαλέσει τη διαρροή πετρελαίου. Όταν ο κύλινδρος διαδρομής βλάπτεται, μπορεί να προκαλέσει πολλά ελαττώματα, όπως η απόκλιση περπατήματος, περπατώντας την αδυναμία και ούτω καθεξής.

 

5. Η φρουρά μηχανών διαδρομής μπορεί να προστατεύσει τη μηχανή. Εντούτοις, ο ρύπος και το αμμοχάλικο μπορούν επίσης να εισαγάγουν το εσωτερικό, το οποίο κάνει το σωλήνα πετρελαίου της μηχανής να φθείρει. Η υγρασία στο ρύπο θα διαβρώσει την ένωση του σωλήνα πετρελαίου, τόσο τακτικά να ανοίξει τη φρουρά και να καθαρίσει επάνω το ρύπο μέσα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας