Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bino Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

Συγκόλληση τριβής που εφαρμόζεται στην κατασκευή κυλίνδρων διαδρομής

August 13, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγκόλληση τριβής που εφαρμόζεται στην κατασκευή κυλίνδρων διαδρομής

Η συγκόλληση τριβής είναι μια διαδικασία στερεάς κατάστασης ένωσης, η οποία θα μπορούσε να επιτύχει τις αξιόπιστες ενώσεις ύλης συγκολλήσεως και να δημιουργήσει τις υψηλής ποιότητας, υψηλής αντοχής ενώσεις με τη χαμηλή διαστρέβλωση. Η τεχνολογία συγκόλλησης τριβής έχει χρησιμοποιηθεί στον κύλινδρο διαδρομής για πολλά χρόνια.

 

Ο κύλινδρος διαδρομής συγκόλλησης τριβής έχει πολλά πλεονεκτήματα. Στη συγκόλληση τριβής, το επίδομα συγκόλλησης weldment και η δύναμη συγκόλλησης είναι μικρά, οι απαιτήσεις συνελεύσεων της συγκόλλησης δεν είναι υψηλές, και η ηλεκτρική ενέργεια σώζεται, και ο χειρισμός τριβής είναι φιλικός προς το περιβάλλον. Λόγω της υψηλής παραγωγικότητας και της καλής ποιότητας, έχει εφαρμοστεί ευρέως στην κατασκευή κυλίνδρων διαδρομής. Ο τριβή-ενώνοντας στενά κύλινδρος διαδρομής είναι καλύτερος στην ένδυση-αντίσταση και έχει μια πιό μακροχρόνια διάρκεια ζωής εργασίας.

 

 

Κατανάλωση πρώτης ύλης: οι οργανισμοί κυλίνδρων των παραδοσιακών κυλίνδρων διαδρομής συνδέονται με τη ράβδο συγκόλλησης. αλλά οι αυτοί τριβής συνδέονται με την τριβή μεταξύ των οργανισμών του κυλίνδρου. Έτσι ο τριβή-ενώνοντας στενά κύλινδρος θα προστεθεί ότι περισσότερη πρώτη ύλη για να σιγουρευτεί τον κύλινδρο είναι τέλεια στο τυποποιημένο μέγεθος μετά από τη συγκόλληση.

 

Εσωτερικά μέρη: Για τους παραδοσιακούς κυλίνδρους, η συγκόλληση γίνεται μετά από δύο διαδικασίες στη μηχανή, έτσι το μέγεθος των εσωτερικών μερών δεν είναι τόσο ακριβές ως τριβή-ενώσεις των αυτών. Για τριβή-ενώνοντας στενά, μετά από τη συγκόλληση, υπάρχει μια ακριβέστερη κατεργασία με την ομόκεντρη εντόπιση για να σιγουρευτεί τη συμμόρφωση του εσωτερικού μεγέθους, αυτό σημαίνει ότι τα εσωτερικά μέρη είναι ακριβέστερα με υψηλότερα πρότυπα.

 

Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει όλο και περισσότερη νέα προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην κατασκευή ανταλλακτικών εκσκαφέων και εκσακαφέων στο μέλλον. Τα μέρη μας θα είναι σταθερότερα και θα έχουν μια μακρύτερη οικονομικά ενεργή ζωή.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας