Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bino Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

Σφυρηλατημένο κομμάτι που εφαρμόζεται στην μπροστινή πιό μη απασχόλησης κατασκευή

November 5, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σφυρηλατημένο κομμάτι που εφαρμόζεται στην μπροστινή πιό μη απασχόλησης κατασκευή

Έναντι της ρίψης, το σώμα βαλβίδων της σφυρηλατημένης βαλβίδας έχει μια πιό ομοιόμορφη δομή, μια καλύτερη πυκνότητα, μια καλύτερη ακεραιότητα δύναμης, καλύτερα διαστατικά χαρακτηριστικά, και ένα μικρότερο διαστατικό λάθος. Η κατευθυντική δομή έχει την υψηλότερη απόδοση στη γενική ικανότητα δύναμης και εφαρμογής από τη ρίψη.

 

1. Υψηλής αντοχής

 

Το καυτό σφυρηλατημένο κομμάτι προωθεί τον καθαρισμό της κρυστάλλωσης και του σιταριού, που μεγιστοποιεί την υλικές δύναμη και τη συνέπεια και που μειώνει την παραλλαγή μεταξύ των σφυρηλατημένων κομματιών. Η κοκκώδης ροή ρέει ακριβώς κατά μήκος του περιγράμματος σωμάτων βαλβίδων. Αυτός ο συνεχής βελτιώνει είναι συμβάλλων στη μείωση της επίπτωσης της κούρασης ή των κοινών αποτυχιών.

 

2. Η αξιοπιστία

 

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των σφυρηλατημένων κομματιών είναι ότι μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της δομής σχεδίου.

 

3. Η δομική ακεραιότητα

 

Το σφυρηλατημένο κομμάτι αποβάλλει τις εσωτερικές ρωγμές και παράγει μια συνεπή και ομοιόμορφη μεταλλουργική δομή βεβαιώνοντας τη βέλτιστη απόδοση. Όπου τα προβλήματα πίεσης και διάβρωσης των κρυστάλλων είναι σοβαρά, τα σφυρηλατημένα κομμάτια μπορούν να εξασφαλίσουν τη μακροχρόνιες ζωή υπηρεσιών και τη δωρεάν υπηρεσία προβλημάτων.

 

4. Η ομοιομορφία

 

Η εφαρμογή της τεχνολογίας σφυρηλατημένων κομματιών κυλίσματος κάνει την ομοιομορφία της μπροστινής πιό μη απασχόλησης διάστασης. Η διαστατική ομοιομορφία των σφυρηλατημένων κομματιών κλείνω-κύβων οδηγεί στο θετικό έλεγχο του κρίσιμου πάχους τοίχων, που αποβάλλει τις ανεπάρκειες που προκαλούνται από έναν μετατοπισμένο πυρήνα στις ρίψεις. Υψηλός - η ποιότητα και κανένας χωρισμός του πλινθώματος χάλυβα δεν μπορούν να αποβάλουν τις εσωτερικές ρωγμές και να παραγάγουν μια συνεπή και ομοιόμορφη μεταλλουργική δομή. Η δύναμη κούρασης του ερπυσμού είναι τρεις φορές υψηλότερη από αυτή της ρίψης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας