Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bino Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

Πώς να μετρήσει την αξία χρήσης πλεονάσματος συστημάτων προσγείωσης εκσκαφέων ή εκσακαφέων;

October 8, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να μετρήσει την αξία χρήσης πλεονάσματος συστημάτων προσγείωσης εκσκαφέων ή εκσακαφέων;

Το σύστημα προσγείωσης είναι ένα από τα σημαντικότερα και ακριβά ανταλλακτικά στον εκσκαφέα ή τον εκσακαφέα αντιολισθητικών αλυσίδων σας. Εάν το σύστημα προσγείωσης δεν επιθεωρείται τακτικά και διατηρείται, ο κύκλος ζωής του συστήματος προσγείωσης θα μειωθεί. Εκτός αυτού, η χρήση-αξία πλεονάσματος του συστήματος προσγείωσης είναι ένα κλειδί στα προγράμματα ή το κάτι άλλο μεταλλείας. Επομένως, είναι απαραίτητο να γίνει μια λεπτομερής αξιολόγηση της ένδυσης συστημάτων προσγείωσης. Υπάρχουν μερικές άκρες αξιολογώντας την ένδυση συστημάτων προσγείωσης όπως επόμενοι.

 

Καταρχάς, έλεγχος εάν τα παπούτσια διαδρομής κάμπτονται και βλάπτονται ή όχι. Συγχρόνως, ψάξτε οποιαδήποτε υγρασία ή σημάδια του πετρελαίου που διαρρέει από τους κυλίνδρους και τον μπροστινό ενδιάμεσο τροχό μετάδοσης κίνισης.

 

Δεύτερον, ελέγξτε εάν τις καρφίτσες και οι δακτύλιοι έχουν γυρίσει ή πρέπει να γυριστούν μέσω μιας οπτικής επιθεώρησης. Εάν το τοπ μισό του δακτυλίου φοριέται, το οποίο σημαίνει τις καρφίτσες και τους δακτυλίους έχει γυριστεί. Εάν τα δόντια του πλαισίου αλυσσοτροχών είναι δειγμένα, φθείρονται. Αυτός σημαίνει θα πρέπει σύντομα να αντικατασταθεί.

 

Τρίτον, μετρήστε το πλάτος και το βάθος των παπουτσιών με ένα tapeline.

 

Τέταρτο, κύλινδρος μεταφορέων μέτρου: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο παχυμετρικών διαβητών στην εξάρτηση για να μετρήσετε τη διάμετρο του τοπ κυλίνδρου. Γλιστρήστε τις άκρες του παχυμετρικού διαβήτη πέρα από το ευρύτερο μέρος του κυλίνδρου και καταγράψτε τη διάμετρο. Ανατρέξτε εκείνος ο αριθμός στο cOem specs για να πάρει το ποσοστό της ένδυσης.

 

Κύλινδρος πέμπτης, διαδρομής μέτρου: επίσης ανάγκη να μετρηθεί η διάμετρος του κυλίνδρου διαδρομής.

 

Ο έκτος, μετρά τον μπροστινό ενδιάμεσο τροχό μετάδοσης κίνισης: Χρησιμοποιήστε το μετρητή βάθους για να μετρήσετε πάλι την ένδυση στον μπροστινό ενδιάμεσο τροχό μετάδοσης κίνισης.

 

Έβδομη, καρφίτσα μέτρου και δακτύλιος: Μετρήστε το ύψος ραγών και τη διάμετρο της καρφίτσας και του δακτυλίου.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας