Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bino Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

Τα μηχανήματα Yintai κέρδισαν το εμπορικό σήμα «Δολ ΗΠΑ»

June 18, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα μηχανήματα Yintai κέρδισαν το εμπορικό σήμα «Δολ ΗΠΑ»

Η Co. μηχανημάτων Yintai Xiamen, το ΕΠΕ, ένας ηγέτης στον εκσκαφέα & η βιομηχανία ανταλλακτικών εκσακαφέων, κέρδισαν το εμπορικό σήμα «Δολ ΗΠΑ».

 

Μετά από να λάβουμε πέντε διπλώματα ευρεσιτεχνίας το 2018, συμπεριλαμβανομένου του κυλίνδρου διαδρομής, του ενδιάμεσου τροχού μετάδοσης κίνισης, του αλυσσοτροχού, της σύνδεσης διαδρομής και των παπουτσιών διαδρομής, κερδίσαμε επίσης το εμπορικό σήμα «Δολ ΗΠΑ» σήμερα.

 

Από το 1984, έχουμε ειδικευτεί στην κατασκευή των μερών μηχανών κατασκευής και των επί παραγγελία προϊόντων, όπως ο κύλινδρος διαδρομής, ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης, αλυσσοτροχός, σύνδεση διαδρομής, παπούτσι διαδρομής, λεπίδα γκρέιντερ και ούτω καθεξής. Η αποστολή μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία και την πείρα για να παρέχει την ποιότητα αλλά τα οικονομικά προϊόντα στον κόσμο. Έχουμε ασχοληθεί με την έρευνα και την ανάπτυξη της τεχνολογίας παραγωγής. Επομένως, έχουμε διατηρήσει μια κυριάρχη θέση σε αυτήν την πτυχή τα τελευταία χρόνια. Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα εμπορικά σήματα τεχνολογίας είναι οι μάρτυρες στη δύναμη μας. Εν τω μεταξύ, κάνουμε ένα ισχυρό ίδρυμα για την ολική ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας