Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bino Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

Το CE της VOLVO κερδίζει το χρυσό για το σχέδιο οχημάτων κατασκευής LEGO

March 20, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το CE της VOLVO κερδίζει το χρυσό για το σχέδιο οχημάτων κατασκευής LEGO

Ο φορτωτής «ZEUX ροδών έννοιας του CE της VOLVO,» ένα ψηφιακό πρωτότυπο για μια αυτόνομη μηχανή κατασκευής, κέρδισε το χρυσό βραβείο στην επαγγελματική πειθαρχία έννοιας στο σφαιρικό εάν βραβεία σχεδίου την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

 

Το όχημα επέδειξε τις καινοτομίες όπως ένας βραχίονας καμερών ματιών περιπλάνησης και χαρτογράφηση του κηφήνα, που στόχευσε να φέρει μια «πιό ανθρώπινη» πτυχή στα AI-οδηγημένα οχήματα, σύμφωνα με την επιχείρηση. Η έννοια δημιουργήθηκε ένα πλήρως-λειτουργώντας τεχνικό playset LEGO που δημιουργήθηκε από από τις ομάδες από την τεχνική LEGO και το CE της VOLVO.

 

Μια ομάδα εστίασης των παιδιών ήταν επίσης ικανή να αλληλεπιδράσει με το σχέδιο και να παρέχει ανατροφοδοτεί.

 

«Αυτό το βραβείο είναι μια στέφοντας ολοκλήρωση σε αυτό που ήταν μια αληθινά ευχάριστη συνεργασία με τα τεχνικά,» εν λόγω χαλιά Bredborg LEGO, επικοινωνία εμπορικών σημάτων & αγοράς. «Καθορίζουμε να εξετάσουμε τις ιδέες για τις μηχανές κατασκευής του μέλλοντος και τώρα, όχι μόνο έχουμε ένα σχεδιάγραμμα για την αυτοματοποίηση μηχανών, αλλά γιορτάζουμε αυτήν την καινοτομία σε μια παγκόσμια σκηνή.»

 

Μια κρίνοντας επιτροπή 67 ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων σχεδίου δήλωσε: «Αυτό είναι περισσότερο από μια κατασκευή παιχνιδιών playset με έναν κηφήνα για τα νέα ταλέντα που θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές δεξιότητές τους. Η VOLVO και οι ομάδες LEGO έχουν συνδυάσει την επαγγελματική πείρα τους για να δημιουργήσουν μια εποικοδομητική έννοια για τους μελλοντικούς μηχανικούς. Ποιος μεγάλος τρόπος να αποκτηθεί η επόμενη γενιά ενδιαφερόμενη στη σύνθετη σκέψη παίζοντας.»

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας