Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bino Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

Νέα τεχνολογία της KOMATSU που χρησιμοποιείται στο νέο εκσκαφέα PC290LCi-11

July 4, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέα τεχνολογία της KOMATSU που χρησιμοποιείται στο νέο εκσκαφέα PC290LCi-11

Η εταιρία της KOMATSU Αμερική υπόσχεται την ακρίβεια πρώτος--τελευταίος-περασμάτων σε μια σταθερή και παραγωγική μηχανή στις εφαρμογές μέσω της νέας σειράς 4 PC290LCi-11 τελικός εκπομπή-επικυρωμένος υδραυλικός εκσκαφέας. Επίσης, ο νέος εκσκαφέας δεν παραδίδει τους πονοκέφαλους μεταφορά-αδειών των μεγαλύτερων μηχανών.

 

Το νέο PC290LCi-11 χαρακτηρίζει τον ευφυή έλεγχο το (iMC) μηχανών, ο οποίος είναι βασισμένος στη μοναδική συσκευασία αισθητήρων της KOMATSU, συμπεριλαμβανομένου του κτυπήματος αισθαμένος τους υδραυλικούς κυλίνδρους, έναν αισθητήρα IMU και τις κεραίες GNSS.

 

Η τεχνολογία χρησιμοποιεί τα τρισδιάστατα σχεδιαστικά στοιχεία που φορτώνονται στο κιβώτιο ελέγχου για να ελέγξουν ακριβώς τη θέση της σε σχέση με το στόχο για να περιορίσει semi-automatically την πέρα-ανασκαφή.

 

Ο Andrew Earing, ανώτερος διευθυντής παραγωγής του ακολουθημένου εξοπλισμού στη KOMATSU, είπε: «Το PC290LCi-11 είναι τέλειο για τις εφαρμογές όπου ο πελάτης κοιτάζει για την καλή σταθερότητα και τη λειτουργώντας σειρά αποφεύγοντας τα όρια μεταφορών των εκσκαφέων μεγάλος-μέγεθος-κατηγορίας.»

 

Ο υδραυλικός εκσκαφέας περιλαμβάνει επίσης τα ευφυή πηδάλια ελέγχου μηχανών, το οποίο επιτρέπει τη μετατροπή ημι-αυτοκινήτων/χειρωνακτικός-τρόπου και λειτουργία όφσετ επιφάνειας το σχέδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ανάβει τους μοχλούς ελέγχου.

 

Μέσω του αυτόματου βαθμού βοηθήστε, καθώς ο χειριστής κινεί το βραχίονα, το βραχίονα ρυθμίζει το ύψος κάδων αυτόματα, που επισημαίνει την επιφάνεια στόχων και που ελαχιστοποιεί να σκάψει πάρα πολύ βαθιά.

 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα στον εκσκαφέα είναι αυτόματος έλεγχος στάσεων, ο οποίος επιτρέπει στον εξοπλισμό εργασίας για να σταματήσει αυτόματα όταν φθάνει η άκρη κάδων στην επιφάνεια σχεδίου, ελαχιστοποιώντας κατά συνέπεια τη ζημία επιφάνειας σχεδίου.

 

Επίσης, με τον ελάχιστο έλεγχο απόστασης, η μηχανή ελέγχει τον κάδο με αυτόματα να επιλέξει το σημείο στον κάδο ο πιό κοντά στην επιφάνεια στόχων. Εάν η μηχανή δεν αντιμετωπίζει μια κλιμένη επιφάνεια σε μια σωστή γωνία, θα ακολουθήσει ακόμα την επιφάνεια στόχων και θα ελαχιστοποιήσει το σκάψιμο κάτω από την.

 

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα αντιμετωπίζει την πυξίδα γωνίας που επιτρέπει στην άκρη κάδων για να είναι ακριβώς τοποθετημένο τετράγωνο με την επιφάνεια στόχων. Ο προσανατολισμός του αντιμετωπίζοντας βέλους των πυξίδων γωνίας παρουσιάζει στο χειριστή αντιμετωπίζοντας γωνία, σχετικά με την επιφάνεια στόχων.

 

Η ρεαλιστική τρισδιάστατη επίδειξη συμπεριλαμβάνεται επίσης στον εκσκαφέα. Αυτό επιτρέπει στη γωνία και την ενίσχυση των απόψεων για να αλλαχτεί, επιτρέποντας στο χειριστή για να επιλέξει τη βέλτιστη άποψη, ανάλογα με τους όρους εργασίας.

 

Μέσα στο αμάξι, το ευφυές όργανο ελέγχου ελέγχου μηχανών χρησιμοποιεί μια μεγάλη οθόνη 30 εκατ. για τη διαφάνεια και την ευκολία - - χρήση. Το απλό σχεδιάγραμμα οθόνης επιδεικνύει τις απαραίτητες πληροφορίες σε μια εύκολα κατανοητή μόδα. Μια διεπαφή εικονιδίων οθονών επαφής, αντί πολλαπλών βημάτων επιλογών, απλοποιεί τη λειτουργία.

 

Ο εκσκαφέας PC290LCi-11 είναι εξοπλισμένος με ένα 6,69 λίτρο, 196 HP, σειρά 4 EPA τελικό, μηχανή saa6d107e-3.

 

Επιπλέον, το επίπεδο 5 KOMTRAX τεχνολογία ταΐζει τα στοιχεία μηχανών χειριστών, όπως τα ρευστά επίπεδα του (DEF) εξάτμισης καυσίμων και diesel, το μοριακό φίλτρο το (DPF) diesel της KOMATSU, η θέση αναγέννησης, η θέση, οι προσοχές και οι άγρυπνες πληροφορίες συντήρησης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας