Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bino Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

YINTAI τινάζει τα χέρια με LAV.

April 4, 2018

τελευταία εταιρεία περί YINTAI τινάζει τα χέρια με LAV.

Μετά από να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας δύο φορές, ο κ. SAMH από τη Νότια Αμερική τοποθέτησε την πρώτη μεγάλη γραμμή σε μας για τα ανταλλακτικά συστημάτων προσγείωσης θεριστικών μηχανών, όπως η σύνδεση διαδρομής, κύλινδρος διαδρομής, ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης, bolts&nuts και ούτω καθεξής. Όλα αυτά τα μέρη προσαρμόστηκαν για το εμπορικό σήμα του LAV.152.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. SAMH ενδιαφέρθηκε για τα προηγμένα συστήματα ελέγχου μας εξοπλισμού και ποιότητας κατασκευής από τις πρώτες ύλες πρόσβασης στην τελική συσκευασία. Επισκέφτηκε επίσης τις διαδικασίες παραγωγής των μερών συστημάτων προσγείωσης, μαζί με τη ρίψη, τη σφυρηλάτηση, την κατεργασία και τη θερμική επεξεργασία. Η επίσκεψή του προώθησε τις διμερείς ανταλλαγές και τη συνεργασία, και διαδραμάτισε έναν σημαντικό ρόλο με την προώθηση της ανταγωνιστικότητας αγοράς της επιχείρησης και διαμόρφωση των στρατηγικών συνεργασιών.

 

Τώρα τάξεις παραγωγής χάλυβα της Κίνας πρώτα στον κόσμο και δίνουμε όλο και περισσότερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων, αυτοί καθορίζουν ότι μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες ποικίλα υψηλής ποιότητας προϊόντα χάλυβα σε ανταγωνιστικές τιμές. Ο κ. SAMH ξέρει ότι αυτή που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι μια τάση στο μέλλον, γί αυτό έρχεται στην Κίνα, επίσκεψη και συνεργάζεται με μας.

 

Αυτή η πρώτη συνεργασία έχει θέσει σταθερά θεμέλια για το μέλλον, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και αποκτημένο τον υπηρεσίες υψηλό έπαινό μας από τους. Πιστεύουμε ότι δύο πλευρές μας θα έχουν την πιό στενή συνεργασία στο μέλλον.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας