Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bino Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13696958576

WhatsApp : +8613696958576

Free call

OA 90 ημέρες, στρατηγική συνεργασία με QIXING

January 4, 2019

τελευταία εταιρεία περί OA 90 ημέρες, στρατηγική συνεργασία με QIXING

QIXING από τις Φιλιππίνες και YINTAI έχει   μια εμπιστοσύνη   και     σχέσης συνεργασίας   μακροπρόθεσμη   κάθε   άλλο.   ειδικά,   κάτω από   το   πλαίσιο   YINTAI,   και οι δύο   πλευρές   έχει ενισχυμένες τις     ολικές   συνεταιριστικές   σχέσεις   και   σταθερά αναπτυγμένο     όλο και περισσότερος εμπορικός τρόπος.

 

QIXING είναι ένας από τους προμηθευτές των μεγαλύτερων βαριών μερών εξοπλισμού στις Φιλιππίνες, η των οποίων αποστολή είναι να εξυπηρετηθούν οι πελάτες τους ο υψηλός - ποιότητα και γρήγορη παράδοση των βαριών μερών εξοπλισμού. Μας βοηθούν για να επεκτείνουν την επιχείρησή μας στις Φιλιππίνες πολλά έτη.

 

Πρόσφατα, δύο επιχειρήσεις μελάνωσαν τη στρατηγική συνεργασία, προσφέρουμε στο OA 90 όρους πληρωμής ημερών σε QIXING από SINOSURE, και QIXING μας βοηθά για να αυξήσει το μερίδιο αγοράς των Φιλιππινών, αυτή η συνεργασία μπόρεσε να βοηθήσει να ωθήσει προς τα εμπρός την ανάπτυξη δύο πλευρών στη βαριά βιομηχανία εξοπλισμού. Δύο επιχειρήσεις μας είχαν πολλή από κοινού και όπως είχε βοηθήσει πολλά υψηλής ποιότητας μέρη εκσκαφέων και εκσακαφέων να μπούν στην παγκόσμια αγορά. Αυτό είναι πραγματικά μια win-win λύση.

 

Ο κ. Hong, CEO YINTAI είπε ότι οι δύο επιχειρήσεις θα ακολουθούσαν τις νέες ευκαιρίες στη βαριά βιομηχανία μερών εξοπλισμού και θα έφερναν τις νέες ευκαιρίες στους τελικούς χρήστες στις Φιλιππίνες.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας